Contact

Onze winkel zit aan het nieuwe gebied Overhoeks achter de skyline van Amsterdam Noord, het Manhattan van Amsterdam.

Fietsboutique aan het IJ

Docklandsweg 19
1031KN Amsterdam
Kaart/routeplanner…

 

Tel: 020 7739907
E-mail: info@fietsboutiqueaanhetij.com
Website: www.fietsboutiqueaanhetij.com

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Let op: Reparaties ophalen tot 17.00!

Team

Overhoeks

Overhoeks

Op het vroegere Shell-terrein aan het IJ in Amsterdam Noord is de moderne wijk Overhoeks in aanbouw. Overhoeks is en wordt een duurzame en groene wijk waar mensen wonen, werken, uitgaan en naar school gaan. Overhoeks ligt aan het IJ tegenover het Centraal Station in Amsterdam Noord. Ten westen ligt Buiksloterham en ten noorden de Van der Pekbuurt. De noord- en oostkant grenzen aan het Buiksloterkanaal.

Overhoeks wordt onze buurt! Met winkels aan de Docklandsweg. Een wijk waar we wonen, werken, uitgaan, naar school gaan en waar onze kinderen gaan opgroeien. Een wijk waar we ons voor moeten inzetten om zo mooi en veilig mogelijk te wonen en te genieten, met alle gemakken van dien. En willen we naar de stad? Met 2.16 seconden staan we met het pontje en onze fiets aan de hand op het Centraal Station en fietsen we zo het centrum in.

De bewoners en gebruikers van Overhoeks krijgen zo lang nog te maken met bouwactiviteit, geluid en omleidingen. Maar met elkaar kunnen we deze buurt zo fijn mogelijk bewoonbaar maken!

Site by Pharéo | Hosted on The Permanently Moving Network