Contact

Onze winkel zit aan het nieuwe gebied Overhoeks achter de skyline van Amsterdam Noord, het Manhattan van Amsterdam.

Fietsboutique aan het IJ

Docklandsweg 19
1031KN Amsterdam 

Tel: 020 7739907
E-mail: info@fietsboutiqueaanhetij.com
Website: www.fietsboutiqueaanhetij.com

Overhoeks

Overhoeks

Op het vroegere Shell-terrein aan het IJ in Amsterdam Noord is de moderne wijk Overhoeks in aanbouw. Overhoeks is en wordt een duurzame en groene wijk waar mensen wonen, werken, uitgaan en naar school gaan. Overhoeks ligt aan het IJ tegenover het Centraal Station in Amsterdam Noord. Ten westen ligt Buiksloterham en ten noorden de Van der Pekbuurt. De noord- en oostkant grenzen aan het Buiksloterkanaal.

Overhoeks wordt onze buurt! Met winkels aan de Docklandsweg. Een wijk waar we wonen, werken, uitgaan, naar school gaan en waar onze kinderen gaan opgroeien. Een wijk waar we ons voor moeten inzetten om zo mooi en veilig mogelijk te wonen en te genieten, met alle gemakken van dien. En willen we naar de stad? Met 2.16 seconden staan we met het pontje en onze fiets aan de hand op het Centraal Station en fietsen we zo het centrum in.

De bewoners en gebruikers van Overhoeks krijgen zo lang nog te maken met bouwactiviteit, geluid en omleidingen. Maar met elkaar kunnen we deze buurt zo fijn mogelijk bewoonbaar maken!

BIZ

Samen met alle ondernemers starten we een BIZ. Dit is work in Progress. 

BIZ

Wat is een BIZ?

Een BIZ is een zone op een bedrijventerrein of in een winkelgebied. In die zone betaalt u samen met andere ondernemers voor de werkzaamheden om het gebied te verbeteren.

De activiteiten in de BIZ zijn een aanvulling op die van de gemeente. De activiteiten zijn bijvoorbeeld:

Start je een onderneming in Overhoeks? Sluit je dan aan bij de BIZ. Voor meer informatie: 020 7739907

Site by Pharéo | Hosted on The Permanently Moving Network